Bestyrelse

Michael Salmansen har flere års erfaring med bestyrelsesarbejde i ejerledede SMW virksomheder primært beliggende i midt- og vestjylland. 

Går du med tanker om at etablere en proffessionel bestyrelses eller et advisory board - så er du altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende møde omkring faldgruber og hvad du skal tænke over før du stifter bestyrelse. 

Nedenfor kan du læse nogle af Michael´s referencer ift. bestyrelsesarbejdet.

 

 

 

Michael Salmansen har siden sin indtræden som bestyrelsesformand for ATRA arkitekter a/s bidraget væsentligt til virksomhedens markante udvikling. Dels gennem løbende sparing med direktionen om virksomhedens daglige drift, dels gennem en aktiv og målrettet deltagelse i udarbejdelsen af virksomhedens vækststrategi. Michael Salmansen har et særligt blik for organisationens opbygning og mulighederne for at styrke virksomheden gennem omstrukturering og reorganisering, han evner at sætte sig ind i branchens mekanismer, og har en veludviklet sans for den positive, konstruktive og målrettede dialog mellem bestyrelse, direktion og medarbejdere. Michael besidder, ud over de værktøjer som man normalt forbinder med rollen som bestyrelsesformand, også en række værktøjer som gør det muligt for ham at komme helt tæt på personale og organisation. 

Jeg kan kun give Michael mine varmeste anbefalinger

Sigurd Jakobsen - Arkitekt m.a.a og ejer

Michael har siden april 2016 været PJ Production´s bestyrelsesformand. Dette har været/er en styrkelse af vores virksomhed idet Michael bidrager positivt med mange aspekter. Vi har i samarbejde fået mere struktur på vores forretning intern/ekstern og har i fællesskab udarbejdet en strategi som pt. er ved at blive implementeret med øje for en øget vækst/eksport

Jesper Blaabjerg , adm. direktør - PJ Production ApS