Tilmeld nyhedsbrev

Modtag en e-mail med nyheder

Klik her, for at tilmelde dig nyhedsbrevet

Om Salmansen & Co ApS

Michael Kjær Salmansen har 9 års erfaring som konsulent indenfor områderne strategisk rådgivning, ledelsesrådgivning og organisationsudvikling. Derudover besidder Michael en række bestyrelsesposter i virksomheder indenfor handel, produktion og liberale erhverv. 

Jeg har en rigtig god oplevelse ud af samarbejde med Michael og Salmansen & Co. Michael forstår at udfordre mig når vi mødes og er god til at finde de ”ømme” punkter og er løsningsorienteret når det kommer til at eksekvere.  Jeg kan anbefale andre at gøre brug af Michael´s kompetencer. Kort sagt – jeg kan give Michael og Salmansen & Co de bedste anbefalinger.

Anders Hoff - indehaver AH Racing ApS

Et konkret udkomme af samarbejdet med Michael har været, at virksomheden Eco2clean ApS er opstartet og driften er igangsat med succes. Det første driftsår er forløb rigtig godt og virksomheden kom ud af første regnskabsår med et positivt resultat, hvilket er meget positivt. Eco2clean ApS lever nu på 6 år – alle år har været med positiv drift.

Jeg har nydt stor gavn af Michaels erfaringer med leverandørsamarbejde og servicekoncept og ikke mindst det at kunne omsætte en idé til en businessplan, der sikrede virksomheden agenturet på produktet.

Michael er og har været fast tilknyttet virksomheden. Jeg har haft og har fortsat en stor fornøjelse af samarbejdet med Salmansen & Co og kan varmt anbefale et samarbejde med dem.

Morten Bilstrup - ejer Eco2clean ApS