Rådgivningsydelser

Hos Salmansen & Co ApS har vi 9 års erfaring med rådgivning indenfor områderne strategisk rådgivning, ledelsesrådgivning og organisationsudvikling.

Vi arbejder til aftalte priser, enten timepris eller fastpriser indenfor alle områderne. Vi laver gerne længerevarende prisaftaler.

Vores første møde med Michael Salmansen var som facilitator på vores temadag i bestyrelsen. Michael havde på daværende tidspunkt meget begrænset indsigt i vores virksomhed og dennes udfordringer, men alligevel formåede han at planlægge en fantastisk givende dag, hvor fokus faldt på det helt rigtige emner. Michael startede dagen med en lille "leg" med Insights kort, som løsnede godt op blandt deltagerne, herefter et kort oplæg om det at være i en bestyrelse, hvorefter den enkelte deltager, firmaet og dennes udvikling kom i fokus. Her åbnede alle deltagerne forbavsende godt op for deres idder og forståelse for virksomhedens udvikling og de forskellige problematikker vi stod med.

Vi kan kun anbefale et samarbejde med Michael Salmansen

Erik Bech Thorsen, CEO, Thorsens Chipskartfofler A/S

Vi har været og er rigtig godt tilfreds med vores løbende samarbejde med Michael og Salmansen & Cos - jeg kan give Michael mine bedste anbefalinger

Rene Jensen, adm. direktør - Haunstrup Teknisk Isolering ApS