Samarbejdspartnere

Hos Salmansen & Co ApS har vi 8 års erfaring med rådgivning indenfor områderne strategisk rådgivning, ledelsesrådgivning og organisationsudvikling.

Vi samarbejder med en række partnere som du kan læse mere om nedenfor

Boardplace - Komplet bestyrelsesportal til ledelsen af det gode selskab

Få endnu bedre styr på bestyrelsesarbejdet!

Krav til sikkerhed og forventninger til resultatet af bestyrelsesarbejdet har aldrig været større og behovet for at styre virksomheden ordentligt bliver blot større i fremtiden.

Boardplace skaber sammenhæng og sikkerhed for arbejdet i bestyrelser, direktioner og andre interessenter

Du kan læse mere om Boardplace på https://boardplace.dk/

Smith & Hartung M&A

Smith & Hartung er etableret for at øge værdiskabelsen for ejerne af mindre og mellemstore virksomheder i forbindelse med forretningsudvikling samt køb og salg af virksomheder.

Vi yder pragmatisk “hands-on”-rådgivning af højeste kvalitet inden for områder, hvor vi har mange års solid erfaring.

Vi fokuserer udelukkende på mindre og mellemstore virksomheder og har tilpasset vores ydelser, setup og priser, så vi kan tilbyde et produkt, der er skræddersyet til netop det segment.

Vores ambition er således at være den foretrukne rådgiver inden for køb og salg af virksomheder samt forretningsudvikling for mindre og mellemstore virksomheder.

Du kan læse mere om Smith & Hartung på http://www.smith-hartung.dk/

Insights

Michael Salmansen er Licensed Practitioners indenfor Insights discovery personprofiler, Insights teameffektivitet og Insights Transformationel Leadership

Du kan læse mere om Insights produkterne under rådgivningsydelser

Insights discovery

Jeg har en rigtig god oplevelse af vores løbende samarbejde med Salmansen & Co og Michael Salmansen som kun har givet positive resultater.

Michael er på den personlige plan meget god til at føle om tingene går for stærkt og om der er risiko for stress, det er en styrke i en ellers til tider meget hektisk hverdag.

Jeg er rigtig godt tilfreds med vores samarbejde og kan kun varmt anbefale et samarbejde med Salmansen & Co og Michael Salmansen.

Peder Kruse, indehaver
Insights discovery

Insights og samarbejdet med Salmansen & Co ApS er med til at fastholde og udvikle vore medarbejdere. Alle vores medarbejdere har en Insights profil og det fungerer som referance ramme i organisationen. Insights er og har været et værdifuldt redskab i rekrutteringen af nye medarbejdere og det hjælper med med at sammensætte den bedste organisation

Sigurd Jakobsen, Arkitekt og adm. direktør