Samarbejdspartnere

Hos Salmansen & Co ApS har vi 10 års erfaring med rådgivning indenfor områderne strategisk rådgivning, ledelsesrådgivning og organisationsudvikling.

Vi samarbejder med en række partnere som du kan læse mere om nedenfor

Insights

Michael Salmansen er Licensed Practitioners indenfor Insights discovery personprofiler, Insights teameffektivitet og Insights Transformationel Leadership

Du kan læse mere om Insights produkterne under rådgivningsydelser

GAIS - mål, forstå og forbedr arbejdslysten med GAIS

Arbejdslyst skaber vi sammen

Arbejdslyst handler om at trives i sit job og være motiveret for at gå på arbejde.

Det kan vi måle helt konkret baseret på forskningen for God arbejdslyst indeks, der systematisk gennemgår de syv vigtigste faktorer for arbejdslysten.

Du kan læse mere om GAIS her: www.gais.dk 

 

Sommerset Consulting

Sommerset Consulting skaber værdi gennem effektivisering på tværs af funktioner samt snitflader mellem mennesker og systemer i små og mellemstore virksomheder.

Via projektstyring og eksekvering inden for produkt- og procesudvikling, digitalisering og fundraising sikrer Sommerset Consulting forankring af projekter og processer i virksomheder.

 

Insights discovery

Jeg har en rigtig god oplevelse af vores løbende samarbejde med Salmansen & Co og Michael Salmansen som kun har givet positive resultater.

Michael er på den personlige plan meget god til at føle om tingene går for stærkt og om der er risiko for stress, det er en styrke i en ellers til tider meget hektisk hverdag.

Jeg er rigtig godt tilfreds med vores samarbejde og kan kun varmt anbefale et samarbejde med Salmansen & Co og Michael Salmansen.

Peder Kruse, indehaver
Insights discovery

Insights og samarbejdet med Salmansen & Co ApS er med til at fastholde og udvikle vore medarbejdere. Alle vores medarbejdere har en Insights profil og det fungerer som referance ramme i organisationen. Insights er og har været et værdifuldt redskab i rekrutteringen af nye medarbejdere og det hjælper med med at sammensætte den bedste organisation

Sigurd Jakobsen, Arkitekt og adm. direktør