Referencer

Vil du gerne have vores reference hæfte - så skriv til os på ms@salmansen.dk. Nedenfor har du et udpluk af de virksomheder vi har arbejdet med.

 

 

 

Michael Salmansen har siden sin indtræden som bestyrelsesformand for ATRA arkitekter a/s bidraget væsentligt til virksomhedens markante udvikling. Dels gennem løbende sparing med direktionen om virksomhedens daglige drift, dels gennem en aktiv og målrettet deltagelse i udarbejdelsen af virksomhedens vækststrategi. Michael Salmansen har et særligt blik for organisationens opbygning og mulighederne for at styrke virksomheden gennem omstrukturering og reorganisering, han evner at sætte sig ind i branchens mekanismer, og har en veludviklet sans for den positive, konstruktive og målrettede dialog mellem bestyrelse, direktion og medarbejdere. Michael besidder, ud over de værktøjer som man normalt forbinder med rollen som bestyrelsesformand, også en række værktøjer som gør det muligt for ham at komme helt tæt på personale og organisation. 

Jeg kan kun give Michael mine varmeste anbefalinger

Sigurd Jakobsen - Arkitekt m.a.a og ejer

Michael har siden april 2016 været PJ Production´s bestyrelsesformand. Dette har været/er en styrkelse af vores virksomhed idet Michael bidrager positivt med mange aspekter. Vi har i samarbejde fået mere struktur på vores forretning intern/ekstern og har i fællesskab udarbejdet en strategi som pt. er ved at blive implementeret med øje for en øget vækst/eksport

Jesper Blaabjerg , adm. direktør - PJ Production ApS